'Antwerp nog dieper in de miserie: Mogelijke vechtpartij Ritchie De Laet'

'Antwerp nog dieper in de miserie: Mogelijke vechtpartij Ritchie De Laet'
Vrijdag 25 maart 2022 - 19:00   I   door Redactie

De Great Old beleeft een moeilijke periode. Er is de ophef over de aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur, maar enkele weken geleden was er ook de commotie rond Ritchie De Laet.

In de derby tegen Beerschot werd hij in de eerste helft al gewisseld door Brian Priske. Hij stormde de kleedkamers in en verliet daarna razend het stadion. Antwerp kwam toen met het statement dat De Laet voor onbepaalde tijd buiten strijd was omdat hij rust nodig had. Zowat iedereen fronste de wenkbrauwen.

Daarnaast werd ook nog eens zijn aanvoerdersband afgenomen. Analisten en fans hadden zo hun bedenkingen bij het hele verhaal. "Waarom ik voor iemand kies als aanvoerder, hou ik liever voor mezelf", zei Brian Priske eerder daarover.

Naar verluidt zou de 33-jarige verdediger eerder slaags geraakt zijn met de 17-jarige Dwomoh. De Laet gaf eerder zelf al toe dat hij de jonkie al eens "stevig aanpakte" op training. Kan natuurlijk gebeuren, maar zijn mentaliteit is ook niet bepaald voorbeeldig en dat botst met de principiële De Laet.

Interne keuze

Ook Shana, de zus van Ritchie, heeft gehoord van een mogelijk gevecht, maar volgens haar is daar niets van aan. "Er vond nooit een gevecht tussen mijn broer en Dwomoh plaats. Dat zou hij nooit doen. De beslissing om Nainggolan ­kapitein te maken was louter een ­interne keuze en had niets met een schorsing te maken", citeerde Gazet van Antwerpen.

Poll: Denk jij dat er effectief iets gebeurd is op training met Ritchie De Laet?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024