Real Madrid hakt knoop door over Thibaut Courtois: ‘Hij vertrekt in de zomer’

Real Madrid hakt knoop door over Thibaut Courtois: ‘Hij vertrekt in de zomer’
Woensdag 15 april 2020 - 15:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois (27) moet sinds zijn overstap naar Real Madrid meer dan ooit tevoren opboksen tegen criticasters. Dit seizoen zette onze landgenoot zich echter volledig door als dé nummer 1 van Real.

Hoewel er in het begin twijfels waren of Courtois wel de geschikte doelman was voor Real Madrid, behoren die nu tot het verleden. Courtois is en blijft eerste doelman van De Koninklijke. Ook volgend seizoen. Diverse Spaanse media melden dat het bestuur van Real dat heeft beslist.

Dat heeft gevolgen voor Alphonse Aréola (27). De PSG-huurling moet in de zomer vertrekken bij Real Madrid. Aréola hoopte Courtois uit de ploeg te spelen, maar dat lukte niet. Bij een rol als reservedoelman weigert de Fransman zich echter neer te leggen. Hij wil spelen.

Real wil niet opnieuw problemen

Real wil niet opnieuw problemen tussen zijn doelmannen, zoals dat tussen Courtois en Keylor Navas eerder al het geval was, en daarom moet Aréola straks ophoepelen. De doelman keert terug naar PSG, maar zal wellicht snel naar de Premier League trekken. Daar zijn meerdere clubs geïnteresseerd.

Poll: Is Courtois de beste doelman die Real Madrid zich kan wensen?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024