Courtois ligt zwaar overhoop met Bale: 'Dit is er gebeurd'

Courtois ligt zwaar overhoop met Bale: 'Dit is er gebeurd'
Maandag 25 februari 2019 - 11:31   I   door Redactie

Real Madrid won zondagavond met 1-2 op het veld van Levante. In aanloop naar het belangrijke Clasico-tweeluik tegen FC Barcelona is het echter allesbehalve rustig bij de regerende Champions Leaguewinnaar. En dat heeft alles te maken met ene Gareth Bale.

De Welshman viel op het veld van Levante in en besliste de match met een omgezette strafschop. Vieren deed Bale echter niet. Hij uitte zijn ongenoegen en toen ploegmakker Lucas Vazquez hem wilde vastpakken, duwde hij de Spanjaard weg. Opmerkelijk, want niemand leek te weten wat er precies aan de hand was.

Gelukkig zijn er nog de Spaanse kranten. Zij onthulden maandagmorgen wat er gaande is. Bale voelt zich blijkbaar al een tijdje niet meer goed in zijn vel bij Real Madrid en het probleem neemt nu serieuze proporties aan. Zo zou Bale overhoop liggen met Marcelo en... Thibaut Courtois.

De (kwade) golfer

De Welshman vindt het niet kunnen dat eerstgenoemde in een recent interview zijn beklag deed over het feit dat Bale enkel en alleen Engels praat. Marcelo en Bale zouden enkel kunnen communiceren via gebaren, wat het samenspel uiteraard niet gemakkelijk maakt. Verder is Bale ook kwaad omdat Courtois verklapte dat de winger in de kleedkamer van Real 'de golfer' wordt genoemd.

Bale is een fervent golfer en zou rond zijn huis zelfs een grote golfbaan hebben liggen. Maar Bale wil niet dat die details uit zijn privéleven te grabbel worden gegooid door zijn ploegmakkers. Dat Courtois die zaken aan de grote klok heeft gehangen, kan er bij Bale dan ook niet in. Eén ding is zeker: de ex-speler van Tottenham maakt zich stilaan onmogelijk bij Real Madrid. Een transfer in de zomer lijkt dan ook de enige oplossing voor alle betrokken partijen.

Poll: Treft Courtois hier schuld?

TAGS  I  Real Madrid  I  Tottenham  I  Rode Duivels

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024