Gefrustreerde Vanhaezebrouck deelt fikse sneer uit aan Standard

Gefrustreerde Vanhaezebrouck deelt fikse sneer uit aan Standard
Donderdag 10 mei 2018 - 17:38   I  

Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck heeft woedend gereageerd op de arbitrage na de wedstrijd tegen Standard. Maar na afloop deelde de oefenmeester ook een ferme sneer uit naar Standard, dat naar eigen zeggen heel veel geluk heeft gehad.

“Ik begrijp niet hoe dit mogelijk is. Iedereen heeft de mond vol van dat geweldige Standard, maar zij hebben niet meegedaan tegen ons. Hun eerste trap op doel komt er pas na een fout van ons - en dat was dan meteen het eerste doelpunt.

“Ook hun derde goal komt er na een fout van ons. We verdienen dit niet. We hadden deze match altijd moeten winnen of op zijn minst moeten gelijkspelen”, reageert Vanhaezebrouck na de wedstrijd gefrustreerd.

Standard de beste ploeg van Play-Off 1? Nee, Standard is de ploeg met het meeste meeval. In Luik was er ook al een tackle van Carcela op Saïef. Het verschil is gewoon dat ze tegen ons steeds aan penalty’s ontsnappen. Dit was bepalend voor het resultaat”, aldus Vanhaezebrouck na de wedstrijd en valt te lezen op Het Nieuwsblad.

Poll: Heeft Standard het geluk van de kampioen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht  I  Standard

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024