Grote chaos bij Real Madrid: “Sergio Ramos plakt Hazard tegen de muur”

Grote chaos bij Real Madrid: “Sergio Ramos plakt Hazard tegen de muur”
Donderdag 06 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Eden Hazard heeft zich woensdagavond niet bepaald van zijn beste kant laten zien. Na de nederlaag - en bijhorende Champions League-exit - op het veld van Chelsea, stond onze landgenoot te dollen met enkele oud-ploegmaats. Het bracht hem serieus in de problemen.

In Spanje toonden tal van kranten zich genadeloos voor Hazard. Hij kreeg er zwaar van langs. Door de uitschakeling staat Real Madrid momenteel in lichterlaaie. Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws én notoir Real-fan merkt op dat Hazard zich op glad ijs begeeft. 

"Hazard werd al afgemaakt vóór de beelden van het dollen met de Chelsea-spelers. Toen was het al redelijk vernietigend en persoonlijk", steekt Keygnaert van wal. "Na die beelden was het hek helemaal van de dam. Eden heeft het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt. Met een doelpuntje tegen Granada lost hij dit niet op.”

"Dit is wat anders"

Sinds Hazard bijna twee jaar geleden naar Real Madrid verhuisde, kreeg hij al flink wat kritiek te verduren. "Maar dit is wat anders. Dit is van een andere dimensie", waarschuwt Keygnaert. "Vandaag (donderdag, nvdr.) hebben ze vrij, morgen moet hij niet al lachend de kleedkamer binnenkomen. Dan plakt Sergio Ramos of Casemiro hem tegen de muur."

Poll: Vind jij dat Eden Hazard bij een club als Real Madrid past?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024