Ongeziene uitverkoop bij Real Madrid: ‘Deze 12 (top)spelers vertrekken’

Ongeziene uitverkoop bij Real Madrid: ‘Deze 12 (top)spelers vertrekken’
Vrijdag 14 december 2018 - 18:06   I  

Real Madrid zit al een tijdje in crisis. Sinds het vertrek van trainer Zinédine Zidane en sterspeler Cristiano Ronaldo presteert de regerende Champions Leaguewinnaar ontzettend wisselvallig. Het bestuur van De Koninklijke is dan ook van plan om drastisch in te grijpen.

Volgens Don Balon zal na afloop van dit seizoen met de grove borstel door de kleedkamer gegaan worden. Keylor Navas, Kiko Casilla, Javi Sanchez, Jesus Vallejo, Sergio Reguillon, Federico Valverde, Dani Ceballos en Karim Benzema moeten al zeker vertrekken. Zij hebben geen toekomst meer bij de club.

Verder staat Real Madrid ook open voor een vertrek van Luka Modric, Lucas Vazquez, Gareth Bale en Mariano Diaz. Als er aanbiedingen binnenlopen voor die vier spelers, zal het bestuur die zeker en vast bestuderen.

Isco & Asensio

Tot slot is ook een vertrek van Isco en/of Marco Asensio niet uitgesloten. Het Real-bestuur speelt immers met het idee om één van beide spelers te gebruiken als pasmunt om een wereldster naar Santiago Bernabéu te halen. Eén ding is zeker: het wordt een hectische zomermercator voor Real.

Poll: Is zo'n grote kuis nodig bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024