KRC Genk slaat fans met verstomming na nieuws over verbazingwekkend initiatief

KRC Genk slaat fans met verstomming na nieuws over verbazingwekkend initiatief
Woensdag 17 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

KRG Genk heeft een opvallend initiatief op poten gezet. Naast dat het een van de meest succesvolle Belgische voetbalclubs is, wil het nu ook de consumptiemarkt veroveren. Zo kondigde het op de clubwebsite aan dat het een eigen gin heeft geproduceerd.

Scavo, dat is de naam van de gin van voetbalclub KRC Genk. De naar eigen zeggen kwaliteitsgin komt er in samenwerking met het lokale bedrijf LIQRS. De sterke drank zou de belichaming moeten zijn van de club en haar geschiedenis, aldus Genk zelf.

“Scavo, Italiaans voor 'opgraving', gaat verder dan een reguliere gin”, staat er te lezen op de website. “Het is een eerbetoon aan de mijngeschiedenis van Genk en een symbool voor de voortdurende zoektocht van KRC Genk naar nieuw talent en succes.”

Sem Franssen, Directeur Business Development, licht het opvallende initiatief toe: “Met elke fles vieren we niet alleen ons rijke verleden, maar ook onze ambities voor de toekomst. Het is een tastbare herinnering aan waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan”, aldus Franssen. De gin is vanaf vandaag te koop in de fanshop.

Poll: Ga jij de gin proberen?

TAGS  I  Genk

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024