Genk aan de grond genageld: 'Basispion maakt plots verrassende transfer'

Genk aan de grond genageld: 'Basispion maakt plots verrassende transfer'
Woensdag 17 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Genk dreigt een absolute sterkhouder kwijt te spelen. Volgens het Amerikaanse medium SBI Soccer is er interesse uit Turkije voor Mark McKenzie. De Amerikaan zou in de belangstelling staan van Trabzonspor, waar Thomas Meunier nog maar net zijn contract verbrak.

Het zou de coach van Trabzonspor, Abdullah Avci, zijn die zou hameren op de komst van de dertienvoudig Amerikaans international. De Turken ruiken hun kans om een slag te slaan bij Genk aangezien Mckenzie nog maar één jaar contract heeft in Limburg.

Daardoor moet Genk een beslissing nemen. Als de centrale verdediger zijn contract niet verlengt, zal het namelijk serieus nadenken om hem deze zomer te verkopen. Anders dreigt de club hem volgende zomer gratis en voor niks te moeten laten gaan.

Mocht Genk hem deze zomer verliezen zou dat een serieuze aderlating zijn. McKenzie speelde vorig seizoen maar liefst 44 wedstrijden voor de Limburgers. Daarin wist hij één keer te scoren en ook drie assists uit te delen. In totaal speelde hij 77 wedstrijden in de Jupiler Pro League.

Poll: Zie jij Mckenzie liever nog een tijdje langer bij Genk?

TAGS  I  Genk  I  Mark Mckenzie  I  Trabzonspor

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024