'Nusa maakt zichzelf onmogelijk bij Club Brugge'

'Nusa maakt zichzelf onmogelijk bij Club Brugge'
Maandag 15 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge trok afgelopen week naar Sint-Michielgestel voor hun eerste oefenkamp onder leiding van nieuwe hoofdcoach Nicky Hayen. De Limburger was tevreden over de inzet van zijn spelers, maar erkende dat er nog werk aan de winkel is.

"Geen enkele ploeg is nu honderd procent, maar we proberen daar zo dicht mogelijk bij te komen", verklaarde hij aan Het Laatste Nieuws.

Ondertussen is de selectie nog niet compleet. Spelers zoals Maxim De Cuyper, Andreas Skov Olsen en Joel Ordoñez moeten nog aansluiten. Daarnaast worstelt Antonio Nusa met zijn vorm. De Noorse flankspeler, intrinsiek een van de besten in de selectie, presteert al enige tijd ondermaats. Zijn prestaties in de recente oefenwedstrijd waren teleurstellend.

Gezien zijn kwaliteiten, wordt er veel verwacht van Nusa. Een transfer lijkt opnieuw ter discussie te staan, vooral als een stevig bod binnenkomt. Vorige deals, met bedragen van 30 miljoen euro of meer, ketsten eerder af, maar een nieuwe aanbieding zou wel eens anders kunnen uitpakken.

Poll: Kan Nusa beter verkocht worden?

TAGS  I  Antonio Nusa  I  Club Brugge

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024