Mooie woorden van transfertarget AA Gent: "Beter om bij zo'n grote club in België te voetballen"

Mooie woorden van transfertarget AA Gent:
Zondag 14 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

AA Gent haalde al twee aanwinsten deze zomer, maar daar willen ze het niet bij laten. Met Aimé Omgba wilde het nog een aanvallende kracht naar de club halen, al lijkt die transfer nu definitief van de baan. NAC, de club van Omgba wilde namelijk niet meewerken.

De beslissing om hem niet naar Gent te laten gaan, valt Omgba duidelijk zwaar: “Gent heeft zich in me verdiept en volgt me al een tijd. Die club speelt Europees voetbal en biedt kansen om door te stromen naar de Europese top”, vertelt hij bij De Telegraaf.

Gent had voor de 21-jarige Nederlander een ideale stap geweest, aldus de speler zelf: “Voor mijn ontwikkeling is het ook beter om bij zo’n grote club in België te voetballen dan bij NAC, waar men zelf zegt dat we degradatievoetbal gaan spelen en dat het voor een club die is gepromoveerd heel moeilijk is om zich te handhaven."

De Buffalo’s waren bereid 2.5 miljoen euro te betalen, een mooi bedrag voor een club als NAC: “Die 2,5 miljoen euro zou voor NAC vanuit de Keuken Kampioen Divisie een recordverkoop zijn en in Gent kan ik het vijfvoudige van mijn nu pas opgewaardeerde salaris bij NAC verdienen. Tot eergisteren was het zelfs het vijftienvoudige”, is Omgba duidelijk telerugesteld.

Poll: Een aderlating voor Gent?

TAGS  I  Gent  I  NAC  I  Aimé Omgba

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024