'Wouter Vrancken wil Club Brugge KO slaan op transfermarkt'

'Wouter Vrancken wil Club Brugge KO slaan op transfermarkt'
Woensdag 12 juni 2024 - 13:00   I   door Redactie

Het EK gaat vrijdag van start en bij de Belgische clubs wordt achter de schermen flink werk gemaakt van de kern van komend seizoen. Bij sommige clubs is er ook een andere trainer en zelfs een ander sportief beleid. Dat is het geval bij AA Gent.

Arnar Vidarsson werd de sportieve baas en Wouter Vrancken de nieuwe coach. Wat geen geheim is, is dat zij zeer gecharmeerd zijn door Mathias Delorge. Vrancken wilde hem destijds al naar Racing Genk halen en nu hij trainer is van AA Gent, hoopt hij dat de middenvelder van Sint-Truiden in Gent zal tekenen.

Voor Sint-Truiden zijn het geen evidente zomermaanden. Het succes van het afgelopen seizoen zorgt nu voor de nodige problemen. Jarne Steuckers verliet STVV al voor Racing Genk, net als coach Thorsten Fink. Matte Smets kan rekenen op de belangstelling van zowat alle Belgische topclubs en ook aan de mouw van Mathias Delorge wordt getrokken.

Rode Duivel?

AA Gent schakelt een versnelling hoger in de strijd om Delorge. Club Brugge is namelijk ook zeer geïnteresseerd in het toptalent en nam al contact op met de entourage van de speler. Er is voor Gent dus geen tijd te verliezen. Door veel waarnemers wordt Delorge gezien als een toekomstige Rode Duivel. Als hij de stap zet naar een Belgische topclub, zal dat proces mogelijk alleen maar versneld worden.

Poll: Voor wie moet Delorge kiezen?

TAGS  I  Wouter Vrancken  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Mathias Delorge

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024