Bart Verhaeghe schrikt op: Victor Vazquez wil plots comeback bij Club maken

Bart Verhaeghe schrikt op: Victor Vazquez wil plots comeback bij Club maken
Zondag 10 december 2023 - 17:00   I   door Redactie

Iedereen met een blauw-zwart hart kent Victor Vazquez (36) natuurlijk wel. De Spanjaard maakte van 2011 tot 2016 het mooie weer bij Club Brugge.

Momenteel is hij transfervrij, maar de aanvallende middenvelder wil graag nog een jaartje blijven voetballen. De laatste jaren was hij in de Amerikaanse MLS aan de slag. Hij wil liefst weer in Spanje komen spelen, maar er ligt zeker nog niets vast. Vazquez blijft in de tussentijd alles volgen dat met Club te maken heeft.

“Ja. Ik zie nu ook dat Vincent Mannaert weggaat”, liet hij zondag optekenen bij Het Nieuwsblad. “Ik zal Vincent wel vervangen”, lacht hij plots. “Neen, neen, rechterhand zoals Dévy Rigaux - destijds mijn tolk, nu de rechterhand van Vincent - zou ik wel zien zitten, maar CEO nooit. Die job is te zwaar. Je hebt geen leven meer.”

Maar liefst van al zou hij na zijn profcarrière eigenlijk trainer willen worden: “Ik heb mijn A- en B-diploma al, ja. Als ik stop, gaan we zien hoe dat uitdraait… Ik hou van coaches die altijd wilden voetballen. Met mijn bagage van bij Barcelona maar ook elders denk ik wel dat het iets voor mij is. Ik denk dat ik vooral een goede mentor voor jonge spelers kan zijn!” Iets wat Club mogelijk ook wel kan gebruiken…

Poll: Zou jij Victor Vazquez graag als rechterhand van de nieuwe Club-CEO zien?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024