'Fredberg werkt aan gigantische stunttransfer bij Anderlecht'

'Fredberg werkt aan gigantische stunttransfer bij Anderlecht'
Maandag 20 november 2023 - 19:00   I   door Redactie

Anderlecht richt zijn blik op de toekomst en toont interesse in het jonge Deense talent Chido Obi-Martin van Arsenal. De 15-jarige aanvaller, die indruk maakte met 10 doelpunten tegen het U16-team van Liverpool, speelt momenteel voor de U18 van Arsenal en heeft ook al ervaring opgedaan bij de U19 en U21-teams.

Zijn prestaties hebben hem al een kans gegeven om mee te trainen met het eerste elftal van Arsenal, waar zijn potentieel duidelijk erkend wordt. Obi-Martin, die ook deel uitmaakt van de Deense nationale jeugdploegen, staat op de radar van meerdere clubs.

Naast Anderlecht toont ook Borussia Dortmund interesse in het jonge talent. Hoewel hij pas vanaf 17 november 2024 een professioneel contract kan tekenen bij Arsenal, zijn clubs als Anderlecht en Dortmund al actief bezig met het verkennen van de mogelijkheden om hem te contracteren.

De banden tussen Anderlecht en Obi-Martin worden versterkt door Jesper Fredberg, die het talent goed kent. Hoewel het een uitdaging zal zijn om hem weg te lokken bij een club als Arsenal, blijft Anderlecht hoopvol over de mogelijkheid om dit jonge talent aan te trekken. De tijd zal leren of Fredberg in dit dossier kan zorgen voor een verrassing.

Poll: Denk jij dat Fredberg hierin zal slagen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arsenal  I  Chido Obi-Martin

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024