Dit wordt de nieuwe club van Kylian Mbappé: "Het komt in orde, ja"

Dit wordt de nieuwe club van Kylian Mbappé:
Donderdag 12 oktober 2023 - 07:00   I   door Redactie

Het werd afgelopen zomer nooit stil rond Kylian Mbappé. Een heuse transfersoap ontstond, maar uiteindelijk besloot de aanvaller wel om bij Paris Saint-Germain te blijven. Na dit seizoen is hij einde contract en hij weigert zijn verbintenis nog te verlengen.

Dat betekent dus dat Mbappé komende zomer transfervrij kan vertrekken. PSG heeft er al alles aan gedaan om alsnog het contract van de Franse ster te verlengen, evenwel zonder succes. Veel waarnemers denken dan ook dat Mbappé al een voorakkoord heeft met Real Madrid en dat hij komende zomer gratis naar de Spaanse topclub overstapt.

Geruchten die nu verder worden aangewakkerd door een bestuurslid van Real Madrid. "Wij als Real weten precies wat we kunnen doen en wat niet. Ik vertrouw er nu op dat hij transfervrij de overstap maakt. Mbappé is geboren om voor Real te spelen", zei José Manuel Otero aan Twitch.

Real Madrid werd ook afgelopen zomer al nadrukkelijk gelinkt aan Mbappé, om hem dan meteen over te nemen. Dat was volgens Otero echter geen optie voor de Spanjaarden. "Het bedrag dat we nu moesten betalen voor Mbappé was ongelooflijk. Daarom was het niet logisch om Mbappé een jaar eerder te halen, ook al misten we iemand op de positie van Benzema", luidt het.

Poll: Vind jij Real Madrid de ideale club voor Mbappé?

TAGS  I  Kylian Mbappé  I  Real Madrid  I  PSG

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024