Basisspeler Standard verrast en kondigt vertrek aan: “Ik wil weg”

Basisspeler Standard verrast en kondigt vertrek aan: “Ik wil weg”
Vrijdag 21 september 2018 - 10:00   I  

Standard is niet bepaald geweldig aan het nieuwe seizoen begonnen. Tot overmaat van ramp lijkt de Luikse topclub straks ook nog één van zijn basisspelers te verliezen. Guillermo Ochoa (33) heeft immers zijn zinnen gezet op een transfer.

Dat Ochoa weg wil bij Standard is geen verrassing. Dat hij zijn wens om te vertrekken nu, meer dan drie maanden voor het begin van de winterse transferperiode, aankondigt is wél een verrassing. De Mexicaan hoopte deze zomer al een nieuwe club te vinden, maar pakte uiteindelijk naast een transfer. In januari wil Ochoa daar verandering in brengen.

“Dat de deal met Napoli deze zomer niet doorging, had niets te maken met persoonlijke zaken of omdat ik niet voldoende kwaliteiten heb”, zegt Ochoa bij Goal. “De voorzitter van Standard wilde me niet laten gaan. Hij wilde niet onderhandelen met Napoli. Als de beslissing niet in je eigen handen ligt, wordt het moeilijk.”

Spanje

Maar de doelman heeft de hoop op een transfer dus nog niet opgeborgen. “Ik hoop dat ik kan terugkeren naar Spanje. Ik wil graag in een betere competitie spelen. Hopelijk komt het snel zover.”

TAGS  I  Standard

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024