'Barcelona neemt definitieve beslissing over Thomas Vermaelen'

'Barcelona neemt definitieve beslissing over Thomas Vermaelen'
Zondag 05 augustus 2018 - 10:36   I  

Thomas Vermaelen (32) staat nog steeds onder contract bij FC Barcelona. Of de Rode Duivel er tijdens het komende seizoen ook nog effectief aan spelen zal toekomen, is nog niet duidelijk. Het bestuur van Barça ziet de Belg liefst vertrekken, maar de finale beslissing ligt bij trainer Ernesto Valverde.

De hiërarchie in de Barcelona-defensie is duidelijk. Gerard Piqué en Samuel Umtiti vormen het hart van de verdediging en zomeraanwinst Clément Lenglet is de eerste back-up.

Verder is het afwachten of Yerry Mina al dan niet in Camp Nou blijft. De Colombiaan kan naar de Premier League, maar het is niet duidelijk of de transfer nog tot stand zal komen. Een overgang naar Manchester United zou op de helling staan, maar ook Everton is nog geïnteresseerd.

Valverde wil Vermaelen houden, Barça-bestuur niét

Wat Thomas Vermaelen en Marlon Santos betreft, ligt de bal in het kamp van Valverde. De Barça-coach zou Vermaelen graag willen houden als reserve, maar het bestuur is het niet eens met Valverde.

Volgens ESPN is Barcelona dan ook van plan om de Belgische verdediger in de laatste weken van de transferperiode nog te verkopen. En zo lijkt er een einde te komen aan het huwelijk tussen Barcelona en Vermaelen.

Poll: Wat moet Thomas Vermaelen doen?

TAGS  I  Barcelona

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024