‘Gevangen Thomas Vermaelen zorgt voor heel wat onenigheid bij Barcelona’

‘Gevangen Thomas Vermaelen zorgt voor heel wat onenigheid bij Barcelona’
Dinsdag 31 juli 2018 - 11:11   I  

Thomas Vermaelen is 32 jaar oud en wil komend seizoen aan spelen toekomen. De Rode Duivel zit nu al een tijdje te verkommeren op de bank van FC Barcelona, maar weet nog niet goed waar zijn toekomst ligt.

Volgens het Spaanse Sport is er binnen Barcelona heel wat onenigheid over Vermaelen. Het bestuur, dat onlangs met Clément Lenglet (23, Sevilla) een serieuze concurrent voor Vermaelen naar Camp Nou haalde, wil de Belgische verdediger nog deze zomer verkopen. De contractverlenging waar eerder nog sprake van was, zou er dan ook niet meer komen.

Maar… Barça-trainer Ernesto Valverde heeft dan weer aan zijn oversten gevraagd om Vermaelen niét te verkopen. Valverde is maar wat blij dat hij in zijn huidige kern over een speler als Vermaelen kan beschikken. De coach van Barcelona waardeert de inzet en de kwaliteiten van Vermaelen, ook al mag die lang niet altijd spelen bij de Cataloonse grootmacht.

Wat wil Vermaelen?

Het blijft nu afwachten hoe Vermaelen, die bij Barcelona soms wel gevangen lijkt te zitten in een gouden kooitje, zijn toekomst ziet. Hij stak kort na afloop van het WK in Rusland niet onder stoelen of banken dat hij aan spelen wil toekomen, bij Barcelona of bij een andere club. Over de laatste vier jaar bekeken speelde Vermaelen in totaal 41 duels voor Barcelona.

Poll: Wat moet Vermaelen volgens jou doen?

TAGS  I  Barcelona

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024