Toekomst van Vermaelen bij Barcelona wordt erg onzeker: "Ik wil spelen"

Toekomst van Vermaelen bij Barcelona wordt erg onzeker:
Zaterdag 28 juli 2018 - 15:15   I  

Thomas Vermaelen lijkt geen toekomst meer te hebben bij FC Barcelona. De bijna 33-jarige verdediger kwam bij Barça - mede door veel blessureleed - maar weinig aan spelen toe. Toch stelt de Rode Duivel eigenlijk nooit teleur als hij aan spelen toekomt en dat weten ze in Barcelona ook.

Barça kan momenteel rekenen op enkele centrale verdedigers, terwijl Yerry Mina naar alle waarschijnlijkheid zal vertrekken. Vermaelen kreeg er met Clément Lenglet een stevige concurrent bij en de jonge verdediger schat zijn speelkansen hoog in.

"Er liggen wel wat kansen om te mogen spelen, want er ontbreken voorlopig enkele spelers op mijn positie (WK-gangers genieten nog wat van extra vakantie nvdr.). Ik moet nu bewijzen dat ik mijn plek in de defensie waard ben. Dan maakt het niet uit of er meer of minder concurrentie is", aldus Lenglet volgens FourFourTwo.

Dure plaatsjes

De plaatsjes worden zo natuurlijk wel erg duur voor Thomas Vermaelen. Naast de stevige concurrentie van Gerard Pique en Samuel Umtiti moet hij ook nog opboksen tegen een jonge ambitieuze verdediger. De kans is dan ook reëel dat Vermaelen op zoek gaat naar een nieuwe ploeg, waar zijn speelkansen hoger liggen.

Poll: Moet Vermaelen in de zomer andere oorden opzoeken?

TAGS  I  Barcelona

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024