‘Zidane en Hazard kunnen tóch nog samenwerken komend seizoen'

‘Zidane en Hazard kunnen tóch nog samenwerken komend seizoen'
Vrijdag 08 juni 2018 - 23:15   I  

Het is geen geheim dat Zinédine Zidane een boontje heeft voor Eden Hazard. De Franse oefenmeester wilde de ster van Chelsea al een tijdje naar Real Madrid krijgen maar van een transfer kwam het nooit. Nu heeft Zizou afscheid genomen bij de Koninklijke en ziet het er naar uit dat een samenwerking tussen de twee niet voor de nabije toekomst zal zijn, of toch wel?

Het Engelse TalkSport komt met het nieuws naar buiten Zinédine Zidane wel eens de nieuwe coach van Chelsea kan worden. Antonio Conte staat met één been richting de uitgang na een desastreus seizoen bij de Londense club. Chelsea heeft echter nog geen waardige opvolger gevonden.

Het zag er naar uit dat Maurizio Sarri de nieuwe trainer ging worden, maar die piste lijkt ver weg. Nu komt de Engelse media met het opmerkelijke nieuws naar buiten dat Zidane én Hazard bij Chelsea wel eens een goddelijke combinatie kan zijn. De bookmakers hebben Zidane op 10/1 gezet als nieuwe coach van Chelsea. Dat betekent dat de Fransman geen favoriet is maar dat een overstap ook niet onmogelijk is.

Poll: Zou Chelsea een goede club zijn voor Zidane?

TAGS  I  Zidane  I  Chelsea  I  Hazard  I  Conte

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024