Coucke komt met belangrijke update over Lazar Markovic

Coucke komt met belangrijke update over Lazar Markovic
Vrijdag 25 mei 2018 - 22:15   I  

Marc Coucke heeft deze week nog eens de show gestolen door in een ellenlange presentatie zijn plannen voor Anderlecht uit de doeken te doen. Ook het sportieve kwam aan bod, maar uiteraard zijn er nog lopende dossiers die moeten afgehandeld worden.

Zo willen de fans graag dat Lazar Markovic langer bij Anderlecht blijft, maar dat dossier ligt moeilijk. Zijn prijskaartje is eerder aan de dure kant en bovendien bewees de Serviër dat hij fysiek fragiel is door op het einde van het seizoen geblesseerd uit te vallen.

"In het geval van Markovic is het simpel. Die kan dingen die niemand op Anderlecht momenteel kan, maar hij is wel zeer fragiel. Dus we moeten daar rekening mee houden. Er lopen gesprekken momenteel, maar ik ga niet alle middelen steken in een speler die fragiel is. We willen volgend seizoen na nieuwjaar nog Europees voetbal spelen, voor de beker meedoen en ook voor de titel. Als het een win-win wordt voor ons, dan blijft Markovic. Maar anders niet", aldus Coucke in Van Gils & Gasten.

Poll: Denk jij dat Lazar een heel seizoen fit kan blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Markovic

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024