Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over Lazar Markovic

Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over Lazar Markovic
Woensdag 16 mei 2018 - 21:47   I  

RSC Anderlecht huurt hem tot het einde van dit seizoen van Liverpool, maar het is momenteel nog onduidelijk waar de toekomst van Lazar Markovic ligt. De Servische vleugelaanvaller ligt nog onder contract op Anfield Road, maar trainer Jürgen Klopp rekent niet meer op Markovic.

Dat was al eventjes duidelijk, maar volgens The Liverpool Echo heeft Liverpool dat nu ook echt duidelijk gemaakt aan Markovic en zijn entourage. De Serviër mag met het oog op volgend seizoen op zoek naar een nieuwe werkgever en Liverpool zal meewerken aan een transfer.

The Reds legden in de zomer van 2014 zelf nog 25 miljoen euro op tafel om Markovic weg te halen bij Benfica. Dat ze een groot deel van hun geïnvesteerde centen kwijt zijn, beseffen de Engelsen maar al te goed. Hoeveel ze nu nog willen vangen voor de overbodige speler, is vooralsnog niet duidelijk.

Anderlecht?

Dat Liverpool zinnens is om Markovic te dumpen, is goed nieuws voor Anderlecht. Paars-wit raakte gaandeweg gecharmeerd door Markovic, die in de play-offs bewees dat hij een meerwaarde kan zijn voor de ploeg van Markovic. Sportief manager Luc Devroe onderzoekt momenteel of een definitieve transfer realiseerbaar is en wie weet is Markovic binnenkort dus wel écht van Anderlecht.

Poll: Hoop jij dat Markovic definitief naar Anderlecht trekt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Markovic  I  Liverpool

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024