Hazard stelt Chelsea voor straf ultimatum: 'Anders vertrek ik'

Hazard stelt Chelsea voor straf ultimatum: 'Anders vertrek ik'
Maandag 14 mei 2018 - 20:14   I  

Is Eden Hazard aan zijn laatste weken bij Chelsea bezig? Het is goed mogelijk. Straks legt onze landgenoot de focus uiteraard op het WK in Rusland, maar de kans is reëel dat hij volgend seizoen bij een andere club aan de voorbereiding begint.

Volgens The Sun zou Hazard aan het bestuur van Chelsea te kennen gegeven hebben dat hij enkel en alleen bij de Londense topclub wil blijven als trainer Antonio Conte aan de deur wordt gezet. De Rode Duivel zou zijn huidige trainer zo beu als koude pap zijn en niet meer met Conte willen samenwerken. Dat de Italiaan onze landgenoot meermaals als valse spits uitspeelde, zou één van de dingen zijn die Hazard dwarszitten.

Als het Chelsea-bestuur beslist om het volgende seizoen aan te vatten mét Conte, zal Hazard zijn conclusies trekken en een transferverzoek indienen. Aan interesse is er alvast geen gebrek. Tijdens de voorbije mercato's wed Hazard meermaals in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Overigens zou ook Paris Saint-Germain op de loer liggen.

Poll: Vind jij dat Hazard moet vertrekken bij Chelsea?

TAGS  I  Hazard  I  Chelsea  I  Conte  I  Real Madrid  I  PSG

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024