'Anderlecht neemt beslissing over Markovic na nieuwe blessure'

'Anderlecht neemt beslissing over Markovic na nieuwe blessure'
Zaterdag 12 mei 2018 - 07:15   I  

Lazar Markovic maakte indruk in play-off 1. Met zijn snelle, vinnige acties liet hij vaak zien dat hij eigenlijk te goed is voor de Belgische competitie. Ook paars-wit was gelukkig met de laatste transfer van Van Holsbeeck en de fans zouden hem dan ook graag nog een jaartje langer aan het werk zien.

Ook Markovic zelf zou een verlengd verblijf wel zien zitten. Bij Liverpool lijkt zijn verhaal geschreven en daar loopt zijn contract dan ook binnen een jaar af. Net daarom zou Liverpool hem volgens Het Nieuwsblad al voor vijf miljoen willen laten gaan.

De Serviër is wel alweer geblesseerd. Wellicht een scheurtje in de hamstrings. Het seizoen van de blessuregevoelige Serviër zit er dus meer dan waarschijnlijk op. In zijn voordeel speelt dat niet, want Anderlecht had al vragen over de fitheid van Markovic.

Grote twijfels

Het bestuur heeft dan ook grote twijfels en gaat wellicht niet voor Markovic. Dat weet Het Nieuwsblad. 'Veel Anderlecht-fans droomden er al van om de Liverpool-huurling definitief over te nemen, maar het bestuur heeft zijn twijfels. Markovic is een heerlijke voetballer en volgens Servische bronnen zou Liverpool hem eventueel al laten vertrekken voor 5 miljoen, wegens maar 1 jaar contract meer, maar rendeert hij genoeg? Markovic, die nu 40.000 euro per week verdient, zal ook in Brussel een riant salaris willen en hij blijft zo blessuregevoelig. De kans dat Anderlecht dat risico neemt, is klein.'

Poll: Moet Anderlecht vol voor Markovic gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Markovic  I  Liverpool

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024