'Rode Duivels hebben groot probleem met oog op het WK'

'Rode Duivels hebben groot probleem met oog op het WK'
Vrijdag 12 januari 2018 - 15:30   I  

In de zomer kunnen de fans van de Rode Duivels hun helden weer aan het werk zien op een WK. Een WK-gekte zoals dat 4 jaar geleden het geval was, dat zit er echter niet meer aan te komen.

De Belgen lopen namelijk niet warm voor het WK in Rusland. Na de loting dacht de KBVB extra tickets te moeten bestellen voor de wedstrijd tegen Engeland, maar dat lijkt toch het geval niet te gaan worden. De Belgen hebben namelijk niet veel zin om naar Rusland te trekken om de Rode Duivels aan te moedigen.

Dat blijkt uit cijfers die de Belgische Voetbalbond bekendgemaakt heeft. 152 dagen voor de start van het WK voetbal in Rusland hebben in totaal 1.464 Belgische supporters een ticket aangevraagd voor een van de drie groepswedstrijden van de Rode Duivels. 215 Belgische fans hebben zich geregistreerd voor een ticket voor de finale, op 15 juli in het Luzhnikistadion in de hoofdstad Moskou. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De Rode Duivels zullen dus als het zo blijft op heel wat minder steun kunnen rekenen dan vier jaar geleden. Toen konden de Belgen in Brazilië op heel wat steun rekenen van meegereisde fans, maar blijkbaar is Rusland een heel pak minder aantrekkelijk dan Brazilië. Fans die nog een ticketje willen bemachtigen hebben wel nog even tijd, dus hopelijk kan de KBVB toch nog wat mensen overtuigen om toch het vliegtuig richting Rusland op te stappen.

Poll: Vindt u het logisch dat de gekte gaan liggen is?

TAGS  I  Rode Duivels  I   WK  I   Rusland

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024