'Manchester City haalt déze vervanger voor Rodri'

'Manchester City haalt déze vervanger voor Rodri'
Donderdag 26 september 2024 - 13:00   I   door Redactie

Manchester City heeft bevestigd dat middenvelder Rodri een ligamentblessure aan zijn rechterknie heeft opgelopen tijdens de 2-2 wedstrijd tegen Arsenal. Hoewel de exacte ernst van de blessure nog niet duidelijk is, staat vast dat de Spanjaard enige tijd aan de kant zal staan.

In de tussentijd kan Mateo Kovacic de verdedigende rol van Rodri overnemen. Als blijkt dat Rodri langdurig uitgeschakeld is, zoals bij een kruisbandblessure, overweegt City de transfermarkt op te gaan. Volgens TEAMtalk heeft de club een shortlist samengesteld met vier mogelijke vervangers, waaronder Nicolo Barella van Inter Milaan, Ederson van Atalanta en Adam Wharton van Crystal Palace.

De meest directe vervanger zou echter Martin Zubimendi van Real Sociedad kunnen zijn. Zubimendi, die eerder deze zomer een aanbod van Liverpool afwees, heeft nog geen nieuw contract getekend. De voorzitter van Real Sociedad verklaarde: "Hij heeft geen verlenging als voorwaarde gesteld, en we hebben er niet over gesproken. Het gesprek met Martin was kort en snel."

Poll: Zou Martin Zubimendi een geschikte vervanger zijn voor Rodri?

TAGS  I  Manchester City  I  Rodri

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024