'Ontslag voor Dirk Kuyt'

'Ontslag voor Dirk Kuyt'
Woensdag 25 september 2024 - 22:00   I   door Redactie

In de talkshow Vandaag Inside heeft Johan Derksen zich uitgelaten over twee Nederlandse trainers die mogelijk ontslagen gaan worden. Enerzijds spreekt hij over Henk Fraser, trainer bij RKC Waalwijk, anderzijds heeft hij het over Dirk Kuyt, die Beerschot onder zijn hoede heeft.

De gasten aan tafel zien het niet goedkomen voor Kuyt. Ze vrezen dat hij een van de komende dagen ontslagen zal worden. Beerschot staat dan ook troosteloos laatste in de stand van de Jupiler Pro League. Het telt slechts één punt uit acht wedstrijden.

Daarnaast denkt hij ook dat Fraser, die net als Kuyt een verleden heeft bij Feyenoord, niet lang meer trainer zal zijn bij RKC. “Zo vrees ik ook voor Fraser bij RKC. De mensen rond RKC willen graag van die Fraser af, maar de beslissing ligt bij Mo Allach”, vertelt hij. Die laatste is technisch directeur in Waalwijk.

Mocht Derksen gelijk krijgen, wil dat zeggen dat twee ex-Feyenoorders binnenkort de laan worden uitgestuurd. Kuyt speelde, verspreid over twee periodes, 196 wedstrijden voor de Rotterdammers. Fraser komt met 189 wedstrijden op net iets minder uit.

Poll: Kan Kuyt het tij nog keren?

TAGS  I  Dirk Kuyt  I  Beerschot  I  Johan Derksen

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024