Verrassende nieuwe naam gelinkt aan trainerschap bij Anderlecht: "Waarom niet hem?"

Verrassende nieuwe naam gelinkt aan trainerschap bij Anderlecht:
Donderdag 26 september 2024 - 08:00   I   door Redactie

Sinds het ontslag van Brian Riemer worden er verschillende namen genoemd als coach van Anderlecht. Mark van Bommel, Karel Geeraerts, Frank Vercauteren en zelfs Hein Vanhaezebrouck worden geopperd. Philippe Vande Walle komt nu met een wel erg opvallende naam.

De oud-doelman is van mening dat Anderlecht geen buitenlander moet aantrekken, maar eerder iemand die de nodige feeling heeft met de Belgische competitie en Anderlecht. Daarom denkt Vande Walle aan een ex-speler en ex-trainer van paars-wit.

Anderlecht moet niet naar buitenlandse trainers kijken. Waarom wel? Waarom kies je niet voor een Belgische trainer?”, vraagt hij zich af, waarna hij zijn gedroomde kandidaat voorstelt. “Hugo Broos is een icoon van Anderlecht. Hij is nu bondscoach van Zuid-Afrika, maar volgens mij heeft RSCA nood aan iemand met ervaring en Hugo is zo iemand”, vertelt hij bij Tof Sport.

Ook over wie er dan assistent moet worden heeft Vande Walle nagedacht. Ook deze keer zoekt hij het bij figuren die een sterke band hebben met Anderlecht. “Misschien kan je dan iemand als Crasson of Deschacht aanstellen als assistent? Jongens die het huis kennen”, suggereert hij.

Poll: Moet Anderlecht Hugo Broos terughalen als coach?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Hugo Broos

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024