“Geen discipline!”: Jan Mulder hekelt zich aan één Union-speler tijdens wedstrijd in Praag

“Geen discipline!”: Jan Mulder hekelt zich aan één Union-speler tijdens wedstrijd in Praag
Donderdag 08 augustus 2024 - 09:00   I   door Redactie

Union ging gisteren met 3-1 de boot in op verplaatsing bij Slavia Praag, waardoor een verder verhaal in de Champions League redelijk ondenkbaar is.

Tomas Chory, die deel uitmaakte van de Tsjechische EK-selectie, veroverde alle harten van de Slavia-fans. Hij wist tweemaal het net te vinden en speelde de Union-verdediging helemaal plat. De grootste uppercut kwam echter na ruim een uur spelen.

Toen ging doelman Anthony Morris pijnlijk in de fout. Morris wilde ploegmaat Sadiki aanspelen, maar Slavia-speler Dorley wist daarvan te profiteren. Union wist met een gelukje nog op 3-1 te komen, maar dat lijkt niet genoeg om een verder verhaal in de Champions League te gaan schrijven.

Voetbalanalist Jan Mulder liet na afloop van de wedstrijd uitgebreid, en ongezouten, zijn mening horen. Hij ergerde zich zo aan Morris, meer bepaald aan zijn blunder bij de 3-0.

“Die keeper bij dat derde doelpunt, dat is zo ergerlijk. Door het midden, en zo slordig. ‘Ach ja, nog een doelpunt tegen.’ En dan krijgt hij later nog eens geel ook wegens allerlei nonsens. De discipline moet beter, te beginnen bij die doelman.”

Mulder was duidelijk niet te spreken over zijn prestatie van gisterenavond. Afwachten of Morris volgende week een betere prestatie op de mat weet te zetten en Union eventueel nog een kwalificatie kan afdwingen.

Poll: Weet Union deze scheve situatie nog recht te zetten?

TAGS  I  Union  I  Jan Mulder  I  Anthony Morris

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024