Domenico Tedesco vol verbazing: 'Verguisde Rode Duivel realiseert droomtransfer'

Domenico Tedesco vol verbazing: 'Verguisde Rode Duivel realiseert droomtransfer'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 09:30   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels loopt er heel wat talent rond. Met Amadou Onana maakte al een speler een ware toptransfer door de achtste duurste Belg ooit te worden. Hij tekende bij het razend ambitieuze Aston Villa. Met Johan Bakayoko lijkt er nog een Rode Duivel een transfer te gaan maken.

Bakayoko, die van Tedesco amper speelminuten kreeg op het EK, wordt al weken en zelfs maanden gelinkt aan een absolute droomtransfer. Bij verschillende Europese topclubs werd zijn naam al genoemd. Bayern München, Arsenal, Manchester City: allemaal passeerden ze als potentiële bestemmingen.

Naast de genoemde topclubs werd ook al Liverpool gemeld. Volgens Sasha Tavolieri zijn ze in Engeland volop bezig om een bod voor te bereiden voor de speler van PSV. Trainer Arne Slot kent de jonge flankaanvaller dan ook goed vanuit de Eredivisie, waar Slot de voorbije drie jaar trainer was van Feyenoord.

Verder is ook RB Leipzig erg geïnteresseerd om Bakayoko naar de club te halen. Met het aanstaande vertrek van Dani Olmo, die naar Barcelona kan, zijn ze in Duitsland op zoek naar een nieuwe creatieveling, al is het nog niet zeker of Bakayoko het gewenste profiel bezit. 

Poll: Is Bakayoko gemaakt voor de Europese top?

TAGS  I  Johan Bakayoko  I  Rode Duivels  I  Liverpool  I  RB Leipzig

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024