Bayern-fans hebben nu al genoeg gezien en komen met duidelijke boodschap voor Kompany

Bayern-fans hebben nu al genoeg gezien en komen met duidelijke boodschap voor Kompany
Maandag 29 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Vincent Kompany is volop bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. De trainer van Bayern München wist enkele dagen geleden nog met 1-14 te winnen in een oefenwedstrijd tegen amateurclub Rottach-Egern. Een halve week later speelde hij 1-1 gelijk tegen vierdeklasser FC Düren.

Hoewel het in beide partijen om een oefenwedstrijd ging ter voorbereiding van volgend seizoen, zijn de supporters niet meteen tevreden met het laatste gelijkspel tegen FC Düren. Een topclub als Bayern München zou normaal gezien altijd ruimschoots moeten winnen van een vierdeklasser.

Nochtans had Bayern heel wat spelers uit de eerste ploeg tussen de lijnen staan. Toch was het FC Düren dat vlak voor de rust op voorsprong kwam en Bayern met het schaamrood op de wangen de kleedkamer instuurde. Uiteindelijk wist Der Rekordmeister in de tweede helft de gelijkmaker te scoren.

Het gelijkspel zorgt nu toch voor enkele vraagtekens bij de supporters. Waar vele fans eerder al hun twijfels hadden bij de aanstelling van een onervaren coach als Kompany, worden die twijfels nu alleen maar groter, getuige de reacties op X.

Poll: Zie jij Kompany slagen bij Bayern München?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Bayern München

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024