Martinez reageert voor het eerst op overstap naar Real en is duidelijk

Martinez reageert voor het eerst op overstap naar Real en is duidelijk
Woensdag 31 oktober 2018 - 18:32   I   door Redactie

We moeten steeds meer rekening gaan houden met een vertrek van Roberto Martinez als bondscoach. De Spaanse oefenmeester is de topkandidaat geworden bij Real Madrid. Dat meldt The Daily Mail.

Antonio Conte leek aanvankelijk de nieuwe coach van Real te zullen worden na het ontslag van Julen Lopetegui, maar de onderhandelingen met de Italiaan sprongen af. Zijn komst zou ook niet gedragen zijn door de kleedkamer van Real.

Daarom zoekt de Koninklijke nu verder. Mauricio Pocchetino van Tottenham wordt genoemd, maar Martinez zou bovenaan de verlanglijst staan. De bondscoach van België kreeg nog geen voorstel, maar dat zou niet lang meer op zich laten wachten.

Update 31/10 - 18:32

Roberto Martinez heeft voor het eerst zelf gereageerd op een potentiële verhuis naar Real Madrid. VTM Nieuws sprak de bondscoach op een beurs aan over de geruchten, maar die was duidelijk: "Ik ben hier voor een beurs, niet om over voetbal of geruchten te praten. We verdoen onze tijd door daar over te praten", aldus Martinez.

Dat de Spaanse trainer niet wilde bevestigen dat hij bij de Rode Duivels zal blijven, is toch een teken aan de wand. Martinez zelf zou volgens diverse buitenlandse media wel oren hebben naar een job bij Real. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Is Martinez een goeie coach voor Real Madrid?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024