Alarmfase rood na reactie van Martinez op geruchten over Real

Alarmfase rood na reactie van Martinez op geruchten over Real
Dinsdag 30 oktober 2018 - 22:45   I   door Redactie

Antonio Conte werd al naar voren gebracht als de nieuwe coach van Real Madrid. Toch zou dat nog niet helemaal zeker zijn.

In de Spaanse pers wordt opnieuw gesproken over Roberto Martinez. De bondscoach van de Rode Duivels staat tweede op de lijst. 

Maandag komen de bestuurders van Real Madrid samen om de situatie uitvoerig te bespreken. Julen Lopetegui moet eerst ook nog ontslagen worden. Conte is en blijft de topkandidaat, maar Martinez is nog niet uit beeld. Dat schrijft El Mundo Deportivo. Martinez zou via een clausule de nationale ploeg kunnen verlaten voor een clubteam.

Update 30/10 - 13:35

Volgens Don Balon heeft Martinez een beslissing genomen. De bondscoach van de Rode Duivels wil dolgraag opnieuw als clubcoach aan de slag en een voorstel van Real Madrid zou hij niet naast zich neer kunnen leggen.

Als De Koninklijke effectief met Martinez in zee wil, is de kans erg groot dat de Spanjaard de Belgische nationale ploeg vaarwel zegt.

Update 30/10 - 22:45

Roberto Martinez heeft de kans laten liggen om de fans van de Rode Duivels gerust te stellen. Hij weigerde te bevestigen dat hij bondscoach blijft. VTM polste bij Martinez naar de interesse van Real Madrid in hem. "We zijn hier om te genieten van deze beurs, niet om te reageren op geruchten. We verdoen onze tijd door hierover te praten", zei hij.

Poll: Vrees jij dat Martinez de Rode Duivels nu zal verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024