'Eden Hazard neemt beslissing over transfer naar Real Madrid'

'Eden Hazard neemt beslissing over transfer naar Real Madrid'
Maandag 29 oktober 2018 - 13:10   I   door Redactie

Eden Hazard zit met de handen in het haar. Ook hij heeft het nieuws vernomen dat Antonio Conte de nieuwe coach van Real Madrid wordt.

Dat betekent erg slecht nieuws voor Hazard. De Rode Duivel wilde omwille van de Italiaanse trainer vertrekken bij Chelsea. Dat hij nu trainer wordt van Real, is een streep door de rekening.

De kans dat hij nu nog naar Madrid verhuist lijkt plots vele malen kleiner geworden. Conte speelt een soort voetbal waar Hazard niet van houdt en waarin hij niet tot zijn recht komt. Pijnlijk, want Hazard droomt van een transfer naar Madrid.

Update 29/10 - 13:10

Het Laatste Nieuws weet dat Hazard niet meer staat te springen om naar Real Madrid te verhuizen. Hij heeft beslist om de keuze over zijn toekomst uit te stellen. Voorlopig zal de Rode Duivel niet bij Real tekenen.

Als Conte effectief de nieuwe coach van Real wordt, staat een transfer zeker op de helling. Hazard kwam bij Chelsea onder de Italiaan al niet goed tot zijn recht. Hij heeft dan ook geen zin om binnenkort opnieuw met de coach te werken.

Poll: Denk jij dat Hazard nu nog naar Real zal verhuizen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024