Refaelov tekende bijna bij andere eersteklasser: "Teleurgesteld"

Refaelov tekende bijna bij andere eersteklasser:
Zaterdag 08 september 2018 - 18:06   I  

Lior Refaelov (32) zit ondertussen bij Royal Antwerp FC, maar de Israëlische middenvelder had ook bij een andere Belgische club kunnen belanden. Lange tijd leek de publiekslieveling van Club Brugge op weg naar Standard, maar tot een deal kwam het uiteindelijk nooit.

“Tja, ik had in januari al een persoonlijk akkoord met Standard, maar er waren andere zaken die ervoor gezorgd hebben dat de deal niet is doorgegaan", zegt Refaelov in het Het Nieuwsblad. Wat er precies voor zorgde dat de transfer niet doorging, wil Rafa niet kwijt. “Dat zeg ik liever niet, uit respect voor iedereen die erbij betrokken was.”

Toch voelde Refaelov, die klaar was om het Jan Breydelstadion te verlaten, zich rot dat de transfer afsprong. “Teleurgesteld, natuurlijk. Ik had al veel mensen ontmoet, er was een akkoord en ik was klaar om eens andere sferen op te snuiven.”

"Het kwam er gewoon niet van"

Deze zomer informeerde Standard nog eens, maar opnieuw kwam het niet tot een deal tussen alle betrokken partijen. Het had een mooie hereniging met Michel Preud'homme kunnen zijn. “Dat klopt en ik wens Michel echt het aller-, allerbeste toe, maar het kwam er gewoon niet van. Ondanks een paar nieuwe gesprekken die we gehad hebben, ging de deal ook in de zomer niet door.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Antwerp

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024