Courtois vertelt verrassend weetje over eerste weken bij Real Madrid

Courtois vertelt verrassend weetje over eerste weken bij Real Madrid
Dinsdag 04 september 2018 - 16:30   I  

Thibaut Courtois mocht dit weekend tegen Leganes zijn debuut maken voor Real Madrid. Iets later dan iedereen eigenlijk had verwacht, want de eerste weken kreeg Keylor Navas nog de voorkeur op de Rode Duivel.

Courtois bleef geduldig en had begrip voor de situatie. In de media werd de hele zaak ook wat opgeblazen, maar de verstandhouding tussen Courtois en Navas is heel goed. Vandaag vertelde Courtois ook dat hij zich bezeerd had tijdens de tweede training, waardoor hij eventjes aan de kant moest blijven staan. Ook dat zorgde er dan wellicht voor dat zijn integratie en zijn debuut wat vertraging opliepen.

"Ik ben heel laat in de voorbereiding toegekomen en had nog geen één training in de benen. Ik had mij tijdens de tweede training pijn gedaan aan de knie, dus kon ik ook even niet meedoen. Daarom ook dat de trainer even heeft gewacht om me te brengen en me pas dit weekend heeft gebracht. Bij mijn weten gebeurt dat ook niet dat er afspraken worden gemaakt wie in de goal zal staan. Je moet je gewoon bewijzen op training en dan kan de trainer de beste doelman kiezen", vertelde Courtois aan VTM Nieuws.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024