Coucke reageert op heisa omtrent indicatieve tabel: "Dat vind ik ook"

Coucke reageert op heisa omtrent indicatieve tabel:
Dinsdag 04 september 2018 - 13:20   I   door Redactie

Wesley Moraes wordt mogelijk toch nog geschorst, net als Mehdi Carcela. De Beroepscommissie gaat namelijk in Evocatie tegen de vrijspraak van het duo bij de Geschillencommissie Hoger Beroep.

Dat werd al gesuggereerd door Anderlecht-voorzitter Marc Coucke na de schorsing van Ognen Vranjes. “Hopelijk evocatie van het parket tegen de vier vrijspraken (ook nog Brogno en Ocansey, red.) zodat elkeen een correct vonnis krijgt", tweette Coucke.

Het is een uitspraak die niet goed gevallen is binnen de voetbalbond, zo weet Het Nieuwsblad. Coucke is immers ook voorzitter van de Pro League, dus dit ruikt naar belangenvermenging. De preses kan in de toekomst misschien toch beter nadenken alvorens hij zoiets tweet.

Update 4/9 - 13:20

Vandaag zit de Pro League samen om enkele belangrijke zaken te bespreken. Ook de indicatieve tabel staat vandaag op de planning. Marc Coucke reageerde alvast voor de camera van Sporza. "We gaan dat inderdaad vandaag bespreken, maar we moeten ook eens kijken wat de situatie juist vandaag is. Maar vanzelfsprekend is dat niet iets dat nog drie jaar kan duren. Maar ik vind ook wel dat er vandaag een oplossing uit de bus zou mogen komen", aldus Coucke.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024