Real-bestuur laat coach weten hoe hij keepersprobleem moet aanpakken

Real-bestuur laat coach weten hoe hij keepersprobleem moet aanpakken
Zondag 26 augustus 2018 - 07:05   I  

Thibaut Courtois (26) staat sinds deze zomer onder contract bij Real Madrid. De Rode Duivel werd met veel tromgeroffel naar Santiago Bernabéu gehaald, maar is nog niet zeker van een plaats tussen de palen.

Keylor Navas bouwde de voorbije jaren heel wat krediet op en trainer Julen Lopetegui zal de Costa Ricaan niet zomaar aan de kant schuiven. De Spaanse krant Marca weet alvast dat ze bij Real Madrid geen nieuw Carlo Ancelotti-scenario willen.

Toen Ancelotti, tegenwoordig trainer bij Napoli, actief was bij Real Madrid roteerde hij steevast met zijn doelmannen. Tussen 2013 en 2015 keepte Diego Lopez in de competitie en mocht Iker Casillas in de Champions League en de beker onder de lat staan. Lopetegui, die nog twijfelt tussen Navas en Courtois zou ook met zo’n plan in zijn hoofd zitten.

Géén rotatie

Toch zal het niet zover komen. Marca meldt dat het Real-bestuur niet wil dat de nieuwe trainer gaat roteren met zijn doelmannen. Doordat de rotatie onder Ancelotti de nodige problemen met zich meebracht, wil het bestuur dat Lopetegui voor een duidelijke nummer één kiest.

“Courtois is naar Real Madrid gekomen om eerste doelman te zijn”, meldt Marca. “Hij is echter niet zeker van een basisplaats. Momenteel heeft Navas een streepje voor, maar Courtois gelooft dat hij de situatie kan ombuigen.”

Poll: Moet Courtois eerste doelman zijn bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024