'Standard moet Oulare nog hele tijd missen'

'Standard moet Oulare nog hele tijd missen'
Donderdag 30 augustus 2018 - 15:50   I  

Obbi Oulare (22) ligt nog tot in oktober in de lappenmand met een heupblessure. Toch is de beresterke aanvaller een gewilde speler. De voorbije weken hengelden verschillende ploegen naar de handtekening van Oulare, die nu de knoop heeft doorgehakt en voor Standard kiest.

Het was de voorbije weken een nek-aan-nekrace tussen Standard en Antwerp. Dan lag Standard in polepositie om Oulare binnen te halen, dan weer Antwerp. Uiteindelijk hebben De Rouches het pleit gewonnen. Het Laatste Nieuws meldt dat Oulare, op aandringen van Michel Preud’homme, voor een transfer naar Luik opteert.

Preud’homme wilde Oulare, die hij nog kent van bij Club Brugge, er maar wat graag bij om zijn aanvalslijn van een kwaliteitsinjectie te voorzien. Er is nagenoeg een akkoord tussen alle betrokken partijen. Zonder verrassende ontwikkelingen wordt de transfer eerstdaags afgerond.

Standard bemachtigt aankoopoptie

Oulare zal Watford op huurbasis inruilen voor een avontuur bij Standard, waar hij in de jeugd al actief was. Hij zet in Luik zijn krabbel onder een overeenkomst en de Rouches bemachtigen ook een aankoopoptie.

Antwerp huurde Oulare vorig seizoen en wilde hem graag definitief vastleggen, maar grijpt naast de targetman. Oulare woonde onlangs nog de match tegen KV Kortrijk bij, maar veranderde daarna van gedachten en opteert finaal voor een transfer naar Standard.

Update 23/8 15:18

De deal is rond. Makelaar Mogi Bayat laat weten dat Oulare naar Standard trekt. De spits poseert al met een truitje van zijn nieuwe club.

Update 30/8 - 15:50

Standard zal Oulare wel niet meteen kunnen inzetten. Oulare werkt momenteel nog volop aan zijn revalidatie na een operatie, maar hoopt wel dit jaar nog te kunnen spelen. "De onderhandelingen hebben even aangesleept, maar ik wilde me vooral concentreren op mijn herstel na mijn zware operatie. Momenteel train ik individueel en zonder bal. Alles lukt zonder pijn: lopen, springen, trappen... Wanneer ik helemaal terug zal zijn? Daar kan ik nog geen antwoord op geven, maar het zal wel nog dit jaar zijn", aldus Oulare volgens Sporza.

Poll: Zal Oulare een vaste waarden worden bij Standard?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp  I  Club Brugge

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024