Standard herpakt zich na uitschakeling in CL met winst op Lokeren

Zaterdag 18 augustus 2018 - 19:50   I   door Redactie

Standard heeft een verdiende zege gepakt op het veld van Lokeren. De Rouches waren doorlopend de betere ploeg en wonnen uiteindelijk met 0-3 op Daknam.

Standard was wel de betere ploeg, maar echt grote kansen kregen de Rouches niet voor de rust. Daardoor werd het al bij al een flauwe eerste helft. Meteen na de rust was het bovendien Lokeren dat de beste kans kreeg. Ochoa moest ingrijpen op een poging van De Ridder.

Halverwege de tweede helft ging de bal op de stip. Sa wordt in de rebound neergetrokken door Filipovic. Mpoku zette de penalty feilloos om. Peter Maes voerde een dubbele wissel door, maar het gewenste effect bleef uit. Met een bijzonder knap schot gaf Mehdi Carcela doelman De Wolf het nakijken en besliste hij de wedstrijd. Bastien zorgde in de diepe slotfase nog voor 0-3.