Hevige strijd op en naast het veld: Anderlecht zet Union met de rug tegen de muur

Hevige strijd op en naast het veld: Anderlecht zet Union met de rug tegen de muur
Vrijdag 09 augustus 2024 - 13:00   I   door Redactie

Union verloor woensdag met 3-1 cijfers van Slavia Praag in de heenwedstrijd van de derde kwalificatieronde in de Champions League. Volgende week staat de terugronde al op het programma, niet in het eigen Dudenpark, maar wel in het Lotta Park van Anderlecht.

Net als vorig seizoen mag Union zijn Europese wedstrijden afwerken bij de stadsrivaal uit Brussel. Het is te zeggen, waar Union vorig jaar al zijn thuismatchen mocht afwerken in het Lotta Park, wil Anderlecht daar nu niets van weten en doet het enkel volgende week nog de deuren open.

Union én Slavia Praag zouden daags voor de wedstrijd niet eens mogen trainen in het stadion van Anderlecht, dat weet La Dernière Heure. Bij paars-wit denken ze dan ook aan de kwaliteit van het veld dat er vorig seizoen, mede door de Europese campagne van Union, bij momenten belabberd bij lag.

Na volgende week moet Union dus op zoek naar een nieuwe oplossing om zijn Europese thuiswedstrijden te betwisten. Naar verluidt wordt er daarbij gedacht aan het Koning Boudewijnstadion. Bij gebrek aan een beter alternatief, lijkt dat de beste oplossing.

Poll: Begrijp jij de beslissing van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024