De miljoenen blijven maar binnenstromen: 'Nieuwe megatransfer voor Antwerp'

De miljoenen blijven maar binnenstromen: 'Nieuwe megatransfer voor Antwerp'
Woensdag 07 augustus 2024 - 18:00   I   door Redactie

Antwerp wil nog van enkele spelers verlost geraken om zo budget vrij te maken voor nieuwe spelers. Jurgen Ekkelenkamp werd dinsdag officieel verkocht aan Udinese en ook George Ilenikhena verhuisde al naar een nieuwe club. Nu brengt een ex-speler nog extra miljoenen op.

Het gaat om Willian Pacho. De Ecuadarioaan werd vorig seizoen verkocht aan Frankfurt, maar kan één jaar na zijn fraaie transfer een nog fraaiere transfer realiseren. Meer nog, volgens Het Laatste nieuws is zijn droomtransfer in kannen en kruiken.

Voor wie nog niet kan volgen: Pacho werd de voorbije dagen nadrukkelijk gelinkt aan een toptransfer naar PSG. HLN weet dat die overgang er ook effectief gaat komen. Naar verluidt trekt de centrale verdediger voor zo’n 45 miljoen euro, inclusief bonussen, naar Parijs.

Dat betekent geweldig nieuws voor Antwerp. The Great Old onderhandelde namelijk een percent op de doorverkoop van de Ecuadoriaan. Dat percentage bedraagt 15 procent waardoor Antwerp binnenkort een stevig bedrag op de rekening mag bijschrijven. 

Poll: Kan Antwerp dit seizoen meedoen voor de titel?

TAGS  I  Antwerp  I  Willian Pacho  I  PSG  I  Frankfurt

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024