Gent in de hoek waar de klappen vallen: 'Na Tissoudali en De Sart opnieuw sterkhouder weg'

Gent in de hoek waar de klappen vallen: 'Na Tissoudali en De Sart opnieuw sterkhouder weg'
Woensdag 31 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Gent verloor dinsdagavond officieel Julien De Sart aan Al-Rayyan. De Qatarese club betaalt naar verluidt 6.5 miljoen euro om de middenvelder over te nemen. De Sart tekende er een contract van drie jaar, dat nog met een jaar verlengd kan worden mits hij goed presteert.

Een dag nadat Gent De Sart verloor, dreigt het nu nog een sterkhouder naar de uitgang te zien vertrekken. Het Italiaanse Tuttomercatoweb maakt gewag van interesse voor Jordan Torunarigha. Volgens de website heeft Monza zijn zinnen gezet op de centrale verdediger.

Gent wil wel meewerken aan een transfer, maar vraagt wel een stevig bedrag van vijf miljoen euro, een som die Monza voorlopig niet wil betalen. De Italianen zijn op dit moment bereid om 3 à 3.5 miljoen euro te geven voor de 26-jarige Nigeriaan.

Mocht Monza er uiteindelijk niet uitkomen met Gent omtrent de transfer van Torunarigha, dan kan hij ook nog naar de Premier League, waar West Ham en Crystal Palace hem op de korrel hebben. Torunarigha heeft in Gent nog maar één jaar contract, waardoor een transfer deze zomer als de beste oplossing wordt beschouwd.

Poll: Waar eindigt Gent dit seizoen?

TAGS  I  Gent  I  Julien De Sart  I  Jordan Torunarigha  I  Monza

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024