'Drama voor Romelu Lukaku met het oog op beoogde droomtransfer'

'Drama voor Romelu Lukaku met het oog op beoogde droomtransfer'
Maandag 29 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku wacht nog steeds op meer nieuws rond Victor Osimhen. De Nigeriaan moet beschikken bij Napoli indien ze Lukaku daar willen binnehalen. PSG toont al lange tijd interesse om Osimhen in te lijven, maar zij zijn nog steeds niet bereid om de afkoopsom te betalen.

Lukaku wordt al weken gelinkt aan een transfer naar Napoli. Bij de Italiaanse club is Antonio Conte sinds kort trainer. Hij loodste Inter, met Lukaku, drie jaar geleden nog naar de landstitel. Dat wil hij nog eens overdoen met Napoli. Een hereniging met Lukaku moest daarbij helpen.

Maar vooralsnog komt er geen schot in de zaak. Indien Napoli Lukaku wil halen, moet topspits Victor Osimhen eerst plaatsmaken. Hij kan al enige tijd naar PSG, maar daar weigeren ze de afkoopsom van 130 miljoen euro te betalen.

Zodoende blijft de droomtransfer van de topschutter van de Rode Duivels voorlopig uit. Volgens Fabrizio Romano liggen de gesprekken tussen PSG en Osimhen sinds vorige week maandag stil. Ook Chelsea toont interesse in de Nigeriaan, maar ook zij zijn niet bereid de 130 miljoen euro op tafel te leggen. 

Poll: Waar speelt Lukaku volgend seizoen?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Chelsea  I  PSG  I  Victor Osimhen

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024