Jackpot voor Club Brugge: 'Overbodige pion zorgt plots voor miljoenenbedrag'

Jackpot voor Club Brugge: 'Overbodige pion zorgt plots voor miljoenenbedrag'
Zondag 28 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge neemt deze zomer wellicht afscheid van nog enkele spelers. Andreas Skov Olsen wordt met een uitgaande transfer in verband gebracht, maar ook Raphael Onyedika mag bij een goed bod beschikken. Club Brugge vraagt zo’n twintig miljoen euro voor die laatste.

De kans bestaat nu dat Club zijn zin gaat krijgen. Volgens de Nigeriaanse journalist Emmanuel Chinaza staat Onyedika, zelf Nigeriaan, in de belangstelling van een club uit Saudi-Arabië. Om welke club het precies gaat, is op dit moment nog niet bekend.

Volgens Chinaza is de geïnteresseerde ploeg bereid om de gevraagde twintig miljoen moeiteloos op tafel te leggen, alleen is het nog maar de vraag of Onyedika op 23-jarige leeftijd een overstap naar het Midden-Oosten ziet zitten. Bij Club hopen ze in ieder geval van wel.

De defensieve middenvelder kwam twee jaar geleden nog voor een kleine tien miljoen euro over van het Deense FC Midtjylland. Indien Club dus twintig miljoen euro vangt, kan het op twee jaar tijd twee keer zoveel terugverdienen. Het risico destijds om zo’n groot bedrag op tafel te leggen, zou met andere woorden goed uitpakken.

Poll: Moet Club Brugge Onyedika voor zo'n bedrag laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Raphaël Onyedika

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024