'Paul Onuachu mogelijk naar déze Belgische topclub'

'Paul Onuachu mogelijk naar déze Belgische topclub'
Donderdag 13 juni 2024 - 13:00   I   door Redactie

Hij duikt sinds zijn vertrek bij Racing Genk altijd wel weer op in de geruchtenmolen over een terugkeer naar België. Dan hebben we het over Paul Onuachu. De Nigeriaan ging zijn geluk beproeven in de Premier League.

De 30-jarige aanvaller slaagde er bij Southampton evenwel niet in om echt indruk te maken. Daarop verhuurde de Engelse club de aanvaller aan het Turkse Trabzonspor. Daar was hij weer wel erg succesvol.

Onuachu scoorde tijdens zijn uitleenbeurt 15 keer in 21 wedstrijden in de Süper Lig. In principe keert hij deze zomer terug naar Southampton, waar hij nog tot 2026 onder contract ligt. Genk deed veel moeite om Onuachu vorig jaar terug te halen, maar het werd uiteindelijk Trabzonspor.

Nieuwe kans?

Intussen is Genk ook volop weer op zoek naar aanvallende versterking. Het is dus niet onlogisch dat Onuachu weer gelinkt wordt aan zijn ex-club. Volgens Head of Football Dimitri De Condé is Onuachu op dit moment geen optie voor Genk. "Dat lijkt me financieel voor ons niet logisch", houdt hij zich enigszins op de vlakte. 

Poll: Hoop jij dat Genk Onuachu weet te strikken?

TAGS  I  Paul Onuachu  I  KRC Genk

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024