'Antonio Conte maakt chaos bij Chelsea nu compleet'

'Antonio Conte maakt chaos bij Chelsea nu compleet'
Zondag 08 juli 2018 - 23:00   I  

Antonio Conte heeft de landstitel geen glans kunnen geven met Chelsea. Het werd een slecht seizoen voor The Blues en enkel de FA Cup kon het seizoen een beetje glans geven. Zijn vonnis was toen al getekend en Chelsea zoekt dan ook een nieuwe trainer.

Die hebben ze nog steeds niet gevonden in Londen en dat begint nu problematisch te worden. Het nieuwe seizoen is daar namelijk gestart, maar momenteel staat Antonio Conte er nog steeds onder contract. Hij daagde vandaag dus op, maar gaf geen training. Ook zijn assistenten deden dat niet. Een fitnesscoach deed dat wel.

HLN weet ook waarom de Italiaan dat doet. "De Italiaan leeft op voet van oorlog met Chelsea’s CEO Marina Granovskaia, maar wil zelf geen ontslag nemen. Hij houdt zich aan zijn contract zodat hij een jaarloon - zo’n 10 miljoen euro - zou kunnen incasseren. De club hoopt zo snel mogelijk een oplossing te vinden."

Maurizio Sarri

Dé gedroomde opvolger is Maurizio Sarri, de ex-coach van Napoli. Alleen is Chelsea nog steeds niet rond met de trainer, waardoor Conte nu dus de chaos compleet komt maken. Een erg vreemde situatie dus en niet de beste manier om te starten aan het seizoen. Al ontbreken er door het WK natuurlijk nog heel wat spelers.

Poll: Had Chelsea deze situatie moeten voorkomen?

TAGS  I  Chelsea  I  Sarri  I  Conte

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024