Devroe geeft update over toekomst van Markovic

Devroe geeft update over toekomst van Markovic
Woensdag 23 mei 2018 - 17:27   I  

RSC Anderlecht huurde Lazar Markovic na de jaarwisseling voor enkele maanden van Liverpool, maar blijft de Servische flankaanvaller ook volgend seizoen bij paars-wit voetballen? Dat is iets wat nog niet helemaal duidelijk is. Woensdagnamiddag gaf Luc Devroe, sportief manager bij paars-wit, alvast een update over de toekomst van Markovic.

Anderlecht bemachtigde geen aankoopoptie in de huurovereenkomst met Liverpool, maar de Champions League-finalist is wel van plan om Markovic komende zomer definitief te laten gaan. The Reds betaalden ooit 25 miljoen euro voor Markovic, maar nu zal het uiteraard vrede moeten nemen met een veel en véél lager bedrag.

"Hij is een goeie speler, maar heeft nooit drie wedstrijden in één week gespeeld", aldus Devroe over Markovic. De sportief manager van Anderlecht twijfelt dan ook de Serviër een investering waard is. "Om nu voor hem 4 miljoen te betalen en dan nog 2 miljoen euro loon...", voegde Devroe er nog aan toe. Het is duidelijk: als Anderlecht beslist om Markovic definitief aan te werven, zal het geen gekke bedragen betalen aan Liverpool én de speler zelf.

Poll: Vind jij dat Anderlecht Markovic definitief moet halen?

TAGS  I  Markovic  I  Devroe  I  Anderlecht  I  Liverpool

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024