'Anderlecht neemt deze beslissing over Markovic'

'Anderlecht neemt deze beslissing over Markovic'
Woensdag 09 mei 2018 - 06:27   I  

Lazar Markovic speelt sinds de winterstop bij RSC Anderlecht. Aanvankelijk kwam de Serviër - die met een serieus gebrek aan matchritme kampte - niet aan spelen toe, maar ondertussen is hij een vaste waarde in de ploeg van Hein Vanhaezebrouck. Paars-wit wil Markovic dan ook graag langer houden.

"Een aankoopoptie is er niet, maar dat houdt Anderlecht niet tegen. Paars-wit onderzoekt hoe het Lazar Markovic (24), gehuurd van Liverpool en een smaakmaker in deze play-offs, langer kan houden", meldt Het Laatste Nieuws.

Dat Liverpool zich na afloop van het seizoen graag van Markovic wil ontdoen, speelt in het voordeel van paars-wit. De flankaanvaller nog een extra seizoen huren van The Reds ligt dan weer moeilijker, omdat Markovic straks zijn laatste contractjaar ingaat en in de zomer van 2019 dus een vrije speler is.

"Ik heb al een eerste keer met Devroe gesproken", zegt Markovic' makelaar Milos Malenovic in de krant. "Na het seizoen volgt een nieuw onderhoud. Lazar is in elk geval gelukkig in Anderlecht."

Poll: Zou jij Markovic graag langer bij Anderlecht zien blijven?

TAGS  I  Markovic  I  Anderlecht  I  Liverpool

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024