'Dit zei razende Guardiola tegen scheidsrechter'

Woensdag 11 april 2018 - 07:15   I   door Redactie

Manchester City is er niet in geslaagd om nog voor een mirakel te zorgen tegen Liverpool. Na de heenwedstrijd verloor City ook de return met 1-2. Daardoor is de club uitgeschakeld in de Champions League. Nochtans startte City wel bijzonder sterk.

Na enkele minuten trof Gabriel Jesus al raak. Nadien trok City verder ten aanval met zes aanvallers en een hoop schoten op doel. Bovendien mocht Liverpool blij zijn dat Sadio Mane geen rode kaart had gekregen in de eerste helft. Een razende Pep Guardiola ging na de eerste helft praten met scheidsrechter Antonio Mateu.

Guardiola had het over de verschillende incidenten die in de eerste helft hadden plaatsgevonden. Volgens Spaanse media zei Guardiola: "Zwijg, zwijg!" Guardiola wilde de ref nog terug ontmoeten na de wedstrijd. Uiteindelijk werd hij in de tweede helft naar de tribune verwezen.

Poll: Wordt Guardiola overschat als trainer?