Anderlecht heeft beet en bindt belangrijke pion langer aan zich vast

Anderlecht heeft beet en bindt belangrijke pion langer aan zich vast
Dinsdag 02 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Anderlecht kent een uitstekende jeugdwerking. Elk jaar breken er meerdere spelers door bij de eerste ploeg van de club. Dinsdag kondigden de Brusselaars aan dat jeugdspeler Thomas Vervloet een eerste profcontract heeft getekend.

Vervloet is een vijftienjarige defensieve middenvelder die vorig seizoen aanvoerder was van de U16 van Anderlecht. De club meldt nu dat de jonge middenvelder een profcontract tekende tot en met 2027. Hij is zo de zevende jeugdspeler sinds mei die dat deed.

Op de website van Neerpede, vertelt Academy Director Mikkel Hemmersam over de speler: “Thomas is een begaafde speler aan de bal. Hij is verdedigend intelligent en heeft een uitstekend positiespel”, klinkt het positief. 

“Daarnaast beschikt hij ook over een goede persoonlijkheid op het veld en een sterke wil om bij te leren”, gaat hij nog verder. “We geloven dat hij een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.” De jonge middenvelder ziet zijn jarenlange inzet voor de club nu beloond worden. Hij speelt al sinds de U8 voor Anderlecht.

Poll: Denk jij dat Anderlecht volgend jaar opnieuw meedoet voor de prijzen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Thomas Vervloet

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024

dinsdag 2 juli 2024